Kinderanimatie

Op woensdagnamiddag tijdens de paasvakantie en tijdens de zomervakantie worden de kinderen nog meer dan anders verwend in het domein.

Elke week voorzien wij een leuke kindershow, met voor elk wat wils. Er zijn clowns, goochelaars en theatershows.

De kinderanimatie is best geschikt voor kinderen van 3 tot 12 jaar.

Programma paasvakantie

Top

Woensdag 5 april 2017: Clown Rocky's Paasshow

"Bim Bam Bom ... zo klinken de klokken van Rome !" Het swingende openingsliedje van Clown Rocky dat iedereen direct meezingt!

Een spetterende kindershow waar niet alleen de paaseieren op het programma staan met een te gekke paashaas die op de meest onverwachtte momenten opduikt en allerlei leuke spelletjes in het teken van Pasen.

Clown Rocky's Paasshow is een voorstelling die het hele gezin zal boeien.

Woensdag 12 april 2017: Urkie Purkie Mag-Nie-Kast

Urkie Purkie is een prettig gestoord Oost-Vlaams clownsduo, dat van ieders feest een spetter te maakt waarbij ‘rhyt’m and dance' of springen, dansen en meezingen op de laatste hits de basisingrediënten zijn.

Purkie heeft het weer eens voor elkaar gekregen. Tijdens de afwezigheid van Urkie heeft Purkie zich laten verleiden tot het aanschaffen van een gigantische kast in ruil voor persoonlijke spullen, tot grote ergernis van zijn broer Urkie. Alle middelen worden ingezet om Urkie te overtuigen. Net nu hij terug is van zijn culturele reis is Urkie helemaal niet in de stemming, zeker nu hij ontdekt dat de ruil meer is dan een paar spulletjes. Toch gebeuren er rare dingen met die kast. Of zit onze Amerikaanse vriend Mr. Move er voor iets tussen? "Hmmm, a special kast or a magic kast?"

Spektakel, slapstick, fratsen, plagerijen, humor, muzikale hoogtepunten, emotionele momenten,... en dit allemaal voor een kast.

Mag-Nie-Kast is een meespeelvoorstelling die zowel de kinderen als volwassenen zal prikkelen.

Locatie

Top

De kinderanimatie vindt plaats in De Doos.

Toegangsprijs

Top

Iedereen is welkom, je hoeft vooraf niet in te schrijven of te reserveren.

De kinderanimatie start om 14u30, het einde is afhankelijk van de programmatie zelf, maar is voorzien omstreeks 16 uur.